Odoo Roadshow 2024

DIGITALIZACIJA VAŠE TVRTKE UZ ODOO! Pridružite nam se na konferenciji o digitalizaciji vašeg poslovanja!

Ponosni smo što smo i ove godine sponzori Odoo Roadshow-a koji će se u utorak, 14. svibnja, održati u Zagrebu i na kojem će se predstaviti najnovije mogućnosti Odoo-a 17!

Kao i svake godine dosad, Odoo izdavanje svoje nove verzije obilježava roadshow eventima na kojima vas iz prve ruke upoznajemo s novim mogućnostima i najsuvremenijim integracijama.

Kao jedan od vodećih implementatora s preko 200 uspješnih projekata uvođenja Odoo rješenja u tvrtke u Hrvatskoj svim sudionicima ćemo iz prve ruke pružiti uvid u u prednosti Odoo-ovih modula i opseg aplikacija koje nudi. Kroz izlaganje našeg klijenta, atelier tiskaru Macan, moći ćete iz prve ruke saznati kako Odoo mijenja poslovanje, pojednostavljuje poslovne procese i pridonosi rastu tvrtke.

Kao tvrtka koja se uspješno bavi analizama i implementacijama već dugi niz godina, svo prikupljeno znanje koristimo kako bi našim klijentima i partnerima predložili najoptimalnije Odoo rješenje. Jer ovaj modularan i skalabilan sustav prilagođavamo potrebama tvrtke, bez obzira na njenu veličinu. A kako raste vaše poslovanej, zajedno s njim rasti će i Odoo-ove mogućnosti!

Svake godine Odoo izdaje potpuno novu verziju, a nakon objave organiziramo događaje na kojima vas iz prve ruke upoznajemo s novim mogućnostima i najsuvremenijim integracijama.

Ne propustite ovogodišnji Odoo roadshow i registrirajte se na vrijeme!

https://www.odoo.com/event/odoo-roadshow-zagreb-5272/register?utm_campaign=20240514-odooroadshow-zagreb-en&utm_source=partner-uvid&utm_medium=partner

EU natječaj - Vaučeri za digitalizaciju
Digitalizirajte svoj poslovanje uz pomoć bespovratnih sredstava