Mobilna WMS aplikacija
UVID mobilna aplikacija za Odoo

Tijekom dugogodišnjeg vremena korištenja Odoo sustava u različitim industrijama, koristili smo i isprobali brojne mobilne aplikacije drugih Odoo implementatora za iOS i Android operativne sustava, ali niti jedna nam aplikacija nije do kraja odgovarala, posebno za potrebe punokrvnog WMS sustava. Neke su bile previše problematične i nisu stabilno radile, druge su bile dosta rigidne i komplicirane ili ograničene samo na određenu inačicu. Zato smo se odlučili napraviti vlastitu aplikaciju koja će adresirati mane s kojima smo se susreli u postojećim Odoo mobilnim aplikacijama i omogućiti aplikaciju koja će stvarno biti funkcionalni produžetak vašeg ERP sustava, a neće biti ograničena samo na određenu inačicu ili aplikaciju.

Podržane verzije

Uvid modilna aplikacija za Odoo radi na svim verzijama, bez obzira da li su Enterprise ili Community od verzije 6 do trenutne verzije.

Lokalni spremnik

Aplikacija sadrži lokalni spremnik na mobilnom uređaju za brzu obradu podataka. 

Skeniranje

Skeniranje i identifikacija kamerom: stavaka narudžbe, prodajnog naloga, inventure, obrada skladišnih dokumenata.

Izdavanje računa

Podržano je izdavanje računa i fiskalizacija.


Aplikacija je dostupna za korištenje svim našim korisnicima i podržava verzije Odoo od verzije 6 do trenutne verzije. Za sada je podržan samo Android operativni sustav koji je postao standard za industrijske handheld pametne uređaje.

Saznajte sve prednosti
MRP moduli za Odoo
Uvid moduli za praćenje proizvodnje