Mobilna WMS aplikacija
UVID mobilna aplikacija za Odoo

Za sve Vas kojima su skladišne operacije u fokusu kombiniramo odličan Odoo ERP sustav s vlastitom WMS aplikacijom koju smo razvili kako bi ubrzali vrijeme obrade skadišnih dokumenata i olakšali Vaš posao.

Naš glavni cilj bio je napraviti aplikaciju koja će biti jednostavna za korištenje, brza i dostupna bez ograničenja verzije ERP sustava.

Tijekom dugogodišnjeg vremena korištenja Odoo sustava u različitim industrijama, koristili smo i isprobali brojne mobilne aplikacije drugih Odoo implementatora za iOS i Android operativne sustava, ali niti jedna nam aplikacija nije do kraja odgovarala, posebno za potrebe punokrvnog WMS (Warehouse Management System) sustava. Neke su bile previše problematične i nisu stabilno radile, druge su bile dosta rigidne i komplicirane ili ograničene samo na određenu inačicu. Zato smo se odlučili napraviti vlastitu aplikaciju koja će adresirati mane s kojima smo se susreli u postojećim Odoo mobilnim aplikacijama i omogućiti aplikaciju koja će stvarno biti funkcionalni produžetak vašeg ERP sustava, a neće biti ograničena samo na određenu verziju.

Podržane verzije

Uvid modilna aplikacija za Odoo radi na svim verzijama, bez obzira da li su Enterprise ili Community od verzije 6 do trenutne verzije.

Lokalni spremnik

Aplikacija sadrži lokalni spremnik na mobilnom uređaju za brzu obradu podataka. 

Skeniranje

Skeniranje i identifikacija kamerom: stavaka narudžbe, prodajnog naloga, inventure, obrada skladišnih dokumenata.

Izdavanje računa

Podržano je izdavanje računa i fiskalizacija.


Aplikacija je dostupna za korištenje svim našim korisnicima i podržava verzije Odoo od verzije 6 do trenutne verzije. Za sada je podržan samo Android operativni sustav koji je postao standard za industrijske handheld pametne uređaje.

Zatražite prezentaciju
Bystronic integracija
Modul za Odoo