Bystronic integracija
Modul za Odoo

Moderna proizvodnja metalnih konstrukcija i obrade metala više se ne može zamisliti bez softvera koji upravlja rezačicama metala i omogućava vizualizaciju i raspored plana rezanja.
BySoft(TM) je softver koji automatski osigurava da se ploče, cijevi i profili iskoriste u potpunosti tako što optimizira procese rezanja i automatski odabire optimalnu tehnologiju rezanja.

U tvrtkama koje se oslanjanu primarno na rezanje i obradu metala, ključno je da ERP bude integriran s programom za upravljanje rezačica (laser, waterjet, flamecut…) kako bi se trošak rezanja i neto/bruto količine mogle automatski ažurirati u ERP sustavu gdje su svi financijski pokazatelji i gdje se radi kalkulacija CK, kao i povratna ponuda prema kupcu.



Razvili smo modul koji se integrira s BySoft® sustavom od Bystronica i omogućava da kompletan plan rezanja uvezete po poziciji u Odoo ERP sustav. Uvoz je omogućen kroz Odoo modul zbirnog radnog naloga kojeg smo razvili kako bi se tehnološki proces višestrukih proizvodnih naloga može spojiti u jednoj točci tehnologije.


Dolje je prikaz BySoft radne liste koja se importira u Odoo zbirni radni nalog.




Više o Bystronic sustavu na sljedećim stranicama: https://www.bystronic.com

Modul je jedan od mogih koje smo razvili u Odoo rješenju za tvrtke koje se bave rezanjem metala. Moduli može raditi na Community i Enterprise verzijama Odoo od verzije 10.

Za više detalja nas slobodno kontaktirajte, biti će nam zadovoljstvo organizirati vam prezentaciju kompletnog rješenja.

50,000+ tvrtki u svijetu koriste Odoo kako bi unaprijedili svoje poslovanje.

Pridružite nam se i učinite vaše poduzeće boljim mjestom.


Hrvatska lokalizacija
Uvid računovodstveni moduli za Odoo